Pressemeddelelse: Point redder liv

12. december 2007


Nyt koncept donerer 10.000 poliovacciner, og alle danskere kan gratis være med til at hjælpe. Hver gang en dansker svarer på et lille spørgeskema, giver et dansk firma en vaccination mod polio til at barn i Afrika.

- Målet er at give 10.000 donationer ud, men der er ingen grænse for antallet, siger Magnus Kjøller, initiativtager og ejer af firmaet Pointshop.dk, som alene i Danmark har 350.000 tilmeldte brugere. Indtil nu har mere end 5.000 brugere doneret en vaccination. Magnus Kjøller håber, at mange vil benytte sig af lejligheden til at donere til afrikanske børn. - Jeg tror, det er godt for folks samvittighed, siger Magnus Kjøller.

I det hele taget er der stor interesse for Pointshop.dk´s frivillige undersøgelser. Pointshop.dk fungerer som de tidligere postordre- og kuponkataloger – nu på nettet. Brugere kan desuden svare på spørgsmål, f.eks. kan det være deltagelse i undersøgelser fra analyseinstitutter. Det kan også være andre spørgsmål, hvori der indgår reklamer. Det kan være, at man får tilbud om at tilmelde sig et nyhedsbrev, og til gengæld optjener man point. Fælles for aktiviteterne er, at brugeren optjener point, og det er gratis.

Konceptet bag Pointshop.dk er, at de optjente point kan byttes til varer, som findes i shoppen. Lige nu er der omkring 95.000 varer i Pointshop.dk.

Målgruppen er 25-50-årige kvinder. Men det er et bredt spektrum af brugere, som bruger shoppen. Flere er begejstrede for konceptet. Således kalder Jean Aller, fra Næstved, Pointshop for en fordel for både kunde og ejer.

- Super koncept, får en masse info og indblik i nyeste ressourcer og produkter, samtidig med man opsparer point og er med i konkurrencer. Win win-situation! siger Jean Aller.

Louise Petersen, Hårlev, har også kun haft positive oplevelser med Pointshop.dk.
- Det er spændende ting man, kan gøre for at optjene point, siger brugeren.

På kun 11 måneder er firmaets koncept blevet en overvældende succes med over 900.000 brugere tilmeldt Pointshop.dk´s sider i Sverige, Danmark, Norge og England, og så stor en succes, at Pointshop.dk også er på vej til Tyskland og Finland.

Alle kan donerer en gratis vaccine på: www.pointshop.dk/polio

Pressemeddelelsen kan også læses her 


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook