Konkurrencevindere i 2008

16. januar 2012


I online-branchen hersker der af og til tvivl om, hvorvidt der overhovedet udtrækkes vindere af præmier i de mange konkurrencer på internettet. Derfor opsummerer vi på de mange konkurrencer, som PointShop selv har afholdt i løbet af 2008.

PointShop fandt i 2008 mere end 600 glade vindere fordelt i de 7 PointShop-lande, hvor vinderne er blevet glædet med dvder, håndboldbilletter, iPods og en stor mængde af andre lækre præmier.

Vi har i 2008 afholdt følgende konkurrencer:

Vind 117 DVD-film:
Denne konkurrence blev afholdt for alle nye medlemmer af PointShop og der blev fundet 117 vindere, som alle kan ses her.

AaB-konkurrence - vind 900 billetter:
I denne konkurrence sendte vi 450 glade mennesker til håndbold i Aalborg for at se kampen mellem AaB Håndbold og TMS Ringsted. I denne specifikke konkurrence kan vi ikke oplyse vindernes navne pga. persondataloven.

Madundersøgelsen:
I denne undersøgelse blev der fundet 7 vindere af 9 kilo slik - vinderne blev udtrukket i december 2008. I denne specifikke konkurrence kan vi ikke oplyse vindernes navne pga. persondataloven.

Få alle dine regninger betalt i en måned:
Denne konkurrence blev afholdt i starten af 2008 og den heldige vinder blev udtrukket i Norge. Læs hvad hun sagde om præmien her.

PointShops julekalender:
Gennem hele december fandt vi en lang række vindere af diverse præmier i PointShops store julekalender. Alle vinderne kan ses her.

PointBlog kommentarkonkurrence:
PointBlog afholdte i december en konkurrence, hvor den der skrev flest kommentarer i en afgrænset periode vandt en iPod Nano. Vinderen blev bloggeren Styling fra PointBlog.fi.

Vi ser frem til igen i 2009 at glæde en masse af vores medlemmer med fantastiske præmier i sjove og spændende konkurrencer i samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Vi er altid til at få fat på. Har du noget på hjertet eller mener du, vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så hold dig ikke tilbage, men giv os et kald eller send en e-mail...


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook