Konkurrencevindere i 2008

16. januar 2012


I online-branchen hersker der af og til tvivl om, hvorvidt der overhovedet udtrækkes vindere af præmier i de mange konkurrencer på internettet. Derfor opsummerer vi på de mange konkurrencer, som PointShop selv har afholdt i løbet af 2008.

PointShop fandt i 2008 mere end 600 glade vindere fordelt i de 7 PointShop-lande, hvor vinderne er blevet glædet med dvder, håndboldbilletter, iPods og en stor mængde af andre lækre præmier.

Vi har i 2008 afholdt følgende konkurrencer:

Vind 117 DVD-film:
Denne konkurrence blev afholdt for alle nye medlemmer af PointShop og der blev fundet 117 vindere, som alle kan ses her.

AaB-konkurrence - vind 900 billetter:
I denne konkurrence sendte vi 450 glade mennesker til håndbold i Aalborg for at se kampen mellem AaB Håndbold og TMS Ringsted. I denne specifikke konkurrence kan vi ikke oplyse vindernes navne pga. persondataloven.

Madundersøgelsen:
I denne undersøgelse blev der fundet 7 vindere af 9 kilo slik - vinderne blev udtrukket i december 2008. I denne specifikke konkurrence kan vi ikke oplyse vindernes navne pga. persondataloven.

Få alle dine regninger betalt i en måned:
Denne konkurrence blev afholdt i starten af 2008 og den heldige vinder blev udtrukket i Norge. Læs hvad hun sagde om præmien her.

PointShops julekalender:
Gennem hele december fandt vi en lang række vindere af diverse præmier i PointShops store julekalender. Alle vinderne kan ses her.

PointBlog kommentarkonkurrence:
PointBlog afholdte i december en konkurrence, hvor den der skrev flest kommentarer i en afgrænset periode vandt en iPod Nano. Vinderen blev bloggeren Styling fra PointBlog.fi.

Vi ser frem til igen i 2009 at glæde en masse af vores medlemmer med fantastiske præmier i sjove og spændende konkurrencer i samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook