Nye visningsmuligheder på PointShop

26. februar 2009


Fra denne uge har vi lanceret en række nye funktioner på PointShop, der har det til fælles, at de alle skifter hver eneste dag. Det første, der møder medlemmerne, når de logger ind, er nu en ny og friskere forside med 4 nye tiltag, der går under fællesbetegnelsen "Dagens ...".

"Dagens bruger" giver dagligt medlemmerne inspiration til, hvad der kan købes i shoppen, ligesom vi med denne funktion får opbygget en endnu stærkere troværdighed, idet der dagligt vises et billede af et nyt medlem, der har købt en vare i shoppen. 

"Dagens spørgsmål" giver medlemmerne en daglig måde at optjene hurtige og nemme point. Denne funktion er særligt positiv for nye medlemmer, der hurtigt kan skrabe sine første point sammen, ligesom det er en enorm skueplads for samarbejdspartnere, der ønsker deres produkt brandet til en stor database.

"Dagens tip" sætter fokus på en særlig kampagne, der enten kan sikre medlemmerne hurtige point eller rigtig mange point. På denne måde får vi gjort så mange medlemmer som muligt opmærksomme på de bedste kampagner fra vores annoncører.

Sidst men ikke mindst bliver medlemmerne også mødt af rubrikken "Dagens blogs", hvor vi for første gang for alvor kobler PointBlog og PointShop sammen. Med denne funktion får vi skabt ekstra opmærksomhed om PointBlog ved at fremhæve 3 blogs dagligt af særlig kvalitet og/eller relevans.

Vi håber, at tiltagene er med til at give medlemmerne en endnu bedre oplevelse på PointShop. De 4 tiltag findes i alle 7 lande, hvor de naturligvis er forskellige fra dag til dag, ligesom de giver samarbejdspartnere mulighed for at få skabt flere visninger på forskellig vis.

Ønsker du at blive en del af dette tiltag, så kontakt Business Developer Bjarne Brunsgaard på bjb@cmnetwork.dk eller direkte telefon 69 106 746.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50



Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook