Vellykket sponsorkamp

17. marts 2009


PointShop.dk var i søndags kampsponsor for topbraget i den danske herre håndboldliga CBB Mobil Ligaen mellem AaB Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg/Voel. Dette var anden kamp i sæsonen, hvor vi var kampsponsor i sammenhæng med vores hovedsponsorskab af AaB Håndbold i denne sæson.

Kampen var en stor succes såvel på som uden for banen. På banen vandt AaB Håndbold med 24-21 og lagde sig dermed alene i spidsen af ligaen med kun 3 kampe tilbage af grundspillet blandt andet på en god præstation af målmand Søren Rasmussen, for hvem PointShop.dk er profilsponsor.

Uden for banen havde vi succes på flere områder. Vi havde vores egen stand, hvor folk kunne høre PointShop-konceptet og samtidig tilmelde sig sitet og modtage en gratis DVD-film. Udover dette fik hver tilskuer og sponsor muligheden for at deltage i vores konkurrence, hvor de kunne vinde en række signeret merchandise - her så vi en særlig boldstor interesse for vores koncept.

Sidst men ikke mindst var vi også med til at skabe den intense stemning som fyldte Gigantium Arena, der denne dag satte tilskuerrekord for hele ligaen i denne sæson. Særligt børnene, der var til stede, fik ved indgangen udleveret PointShop-merchandise, der var med til at skabe en stemning, der var topkampen værdig.

Alt i alt var det en vellykket dag, og vi ser nu frem til at følge AaB Håndbold på deres fortsatte vej mod succes i denne sæson.

Desuden blev PointShop.dk også brandet på live tv, da DR1 sendte kampen direkte på tv, hvor mere end 225.000 seere så med.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook