Bliv VIP-blogger og tjen ekstra mange point

30. april 2009


Natten til onsdag d. 29. april kunne vi efter mange måneders hårdt arbejde lancere et helt nyt tiltag på PointBlog.dk, da medlemmerne blev præsenteret for muligheden for at blive VIP på PointBlog.dk.

Tiltaget skal ses i lyset af mange ønsker fra bloggerne om flere og udvidede funktioner. Mange af disse ønsker bliver nu opfyldt, hvis man køber sig adgang til PointBlogs VIP-sektion.

Medlemmerne præsenteres her for 25 ekstra funktioner. Heriblandt kan nævnes 6 forbedrede pointoptjeningsmulighder, muligheden for udvidet detaljeret statistik over sin blog og muligheden for at udfylde langt flere oplysninger i sin profil.

Alt gik ikke helt som forventet, da vi efter det første døgn lærte, at vi må videreudvikle konceptet, hvis flere medlemmer skal tilfredsstilles, hvilket vi i skrivende stund allerede er godt i gang med.

Vi har allerede taget det første skridt i retning mod et mere imødekommende VIP-miljø, idet vi nu tilbyder alle interesserede at prøve VIP-funktionen i én uge for kun én krone. Allerede nu har vi mærket større tilslutning til dette tilbud.

Når det praktiske er på plads, så vil konceptet også lanceres i de resterende PointBlog-lande.

På trods af denne hårde fødsel, så er vi stolte af tiltaget og ser frem til fortsat at videreudvikle det til medlemmernes tilfredsstillelse, så PointBlog også fremover vil give medlemmerne en god brugeroplevelse og sikre en stadigt højere tilfredshed blandt medlemmerne.

Du kan læse mere om VIP på www.PointBlog.dk.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook