Vi leverer kvalitetsleads

11. maj 2009


ForbrugerPost ApS har for nyligt opstartet en kampagne for sit nye abonnementsprodukt TanTastic, hvor leads er blevet leveret fra såvel affiliate netværk og vores egne databaser i form af PointShop.dk og AktuelleTilbud.dk.

Dette har givet os en mulighed for at studere kvaliteten af de leads, som vi selv er i stand til at levere kontra kvaliteten af de leads, som leveres af affiliate netværk.

Dette har ført os frem til konklusionen, at vi er i stand til at levere leads på højde med og endda i visse tilfælde af endnu højere kvalitet end større anerkendte affiliate netværk. 

Vi har analyseret kvaliteten på baggrund af andelen af slettede leads i forhold til det samlede antal leads leveret. Et lead slettes, hvis kunden har indtastet falske oplysninger, viser sig at være under 18 år, ikke er bosat i Danmark eller lignende.

For at sammenligne har vi opsat et indeks, hvor indeks 100 er gennemsnittet af samtlige reelle leads:

Leverandør af leads Antal leverede leads Indeks
Pointshop.dk 78 111
AktuelleTilbud.dk 19 122
Affiliate Netværk A 46 53
Affiliate Netværk B 9 81
Affiliate Netværk C 13 122
Affiliate Netværk D 36 112
Samlet 201 100
Tal for perioden 24. april - 7. maj 2009

Af tabellen fremgår det, at vores egne databaser (PointShop.dk og AktuelleTilbud.dk) har leveret næsten halvdelen af samtlige leads på TanTastic kampagnen, hvor kvaliteten samtidig er blandt de højeste.

Kvaliteten af vores leads afspejles også i vores nyhedsbrevsdatabaser, der udelukkende modtager tilmeldinger fra PointShop. Vi har oplevet en stødt stigende indtjeningsudvikling på vores nyhedsbreve inden for det sidste stykke tid, hvilket er endnu et godt eksempel på kvaliteten af vores egne leads.

Vi ejer selv Forbrugerpost ApS, og vores erfaringer og oplevelser som kunde hos os selv gør os i stand til at sætte os ind i kunders situationer, og sikre alle kunder god kvalitet i vores arbejde med at levere leads.

Ønsker du kvalitetsleads der konverterer salg, så kontakt Bjarne Brunsgaard på 69106746 eller bjb@cmnetwork.dk.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook