Solidt 2008 resultat

17. juni 2009


Efter at have afsluttet vores 2008 årsregnskab, er vi stolte af at kunne præsentere det bedste resultat i hele CM Networks historie

Den strategi, vi har valgt med stort fokus på forbrugerværdi, den har vist sig at være lige det, forbrugerne leder efter.

Og de samarbejdspartnere, vi har valgt at arbejde tæt med, har vist sig at være de helt rette.

På trods af det vigende aktivitetsniveau i erhvervslivet grundet den verdensøkonomiske afmatning, kan vi for 2008 præsentere en omsætning, der er 350 % højere end i 2007.

Trods øgede projekt- og lønomkostninger på arbejdsmarkedet, samt øgede markedsføringsomkostninger, er det samtidigt lykkes os at præsentere et resultat før skat, der er 154 % højere end i 2007.

Vi vælger af disse årsager, at nøjes med at betegne resultatet som tilfredsstillende.

Forklaringen på vores succes er vores samarbejdspartneres innovative tilgang og de digitale oplevelsesuniverser, vi skaber for at give markant værdi for forbrugerne og vores samarbejdspartnere. Det kan også tilføjes, at den verdensøkonomiske afmatning ikke kun bød på udfordringer, men også bød på nye muligheder.

Fremadrettet fokuserer vi fortsat på vores kernekompetence - at skabe værdifulde oplevelser for forbrugerne. Vi vil senere i 2009 præsentere nye tiltag, der kan skabe endda endnu større værdi for forbrugerne og vores samarbejdspartnere.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook