PointShop.dk-mesterskabet i Wii Sports Resort

16. september 2009


Den 5. september 2009 afholdt vi PointShop.dk-mesterskabet i Wii Sports Resort under Wii eSport Aalborg, hvor hovedpræmien var et gavekort på 500.000 point til PointShop.dk.

Mesterskabet var en highscore-konkurrence i Foredragssalen på Aalborg Hovedbibliotek, hvor deltagerne kvalificerede sig ved at kaste med frisbee i Wii Sports Resort. De fire højest scorende gik videre til semi-finalerne, hvor der blev fægtet i Wii Sports Resort.

I finalen på Aalborg Gl. Torv, blev der først bowlet, hvor Michael Kunz satte stillingen til 1-0. I næste runder stod det på bueskydning, og selvom det var utrolig tæt, så løb Michael Kunz igen med sejren til 2-0. Finalisterne sluttede af med at fægte i Wii Sports Resort. Fægteguden var med Michael Kunz.

Michael Kunz udtaler efter sejren: "Det føles rigtig godt at vinde PointShop.dk-mesterskabet i Wii Sports Resort og jeg er rigtig glad for at jeg blev vinderen, da jeg ikke har været med til noget lignende før. De 500.000 point vil jeg nok bruge på en Nintendo DSi.".

Stort tillykke til Michael Kunz.

Flere billeder fra mesterskabet: http://n-club.dk/nyheder/4882/


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook