164 PointCard rabataftaler

1. oktober 2009


I midten af august 2009 lancerede vi det nyeste tiltag i point-universet, PointCard. Pr. 1. oktober 2009 kan vi nu med glæde konstatere, at 164 forretninger i skrivende stund har valgt at indlede et samarbejde med PointCard og nu giver rabat til vores kortholdere.

Blandt disse forretninger er en lang række butikker, restauranter, caféer, skønhedssaloner, hoteller, m.fl. fordelt over hele Danmark. PointCards kortholdere kan blandt andet få rabat hos kendte navne som Dansommer, Skousen, Euromasters dækcentre og Helnan Hotel Hvide Hus.

Der bliver konstant arbejdet på at få endnu flere rabataftaler i hus, så kortet får endnu mere appeal og værdi for forbrugerne. Vi er allerede i dialog med en lang række forretninger om muligheden for et fremtidigt samarbejde.

PointCard har desuden indledt et gensidigt fordelagtigt samarbejde med Aalborg DH, som er i gang med at omstrukturere deres sæsonkortsystem. Det bliver fremover muligt at opgradere sit Aalborg DH sæsonkort til henholdsvis en guld- og sølvudgave. Begge udgaver får påtrykt PointCards blå ikon, som giver dem gyldighed som et almindeligt PointCard. Vi ser frem til et godt samarbejde med Aalborg DH fremover.

Ønsker du yderligere informationer om konceptet eller er du interesseret i et samarbejde, så se mere på www.pointcard.dk eller kontakt Business Manager Louise Johnson på louise@pointcard.dk eller 86 51 96 06.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook