Nye ansatte ved Facelift ApS

29. oktober 2009


Facelift ApS har med virkning fra 1. november ansat Achutan Paramanathan, Rasmus Sørensen og Clark Knøsen som programmører, og de vil fremover indgå i Facelifts udviklingsteam.

De tre vil sidde sammen i kontorlokaler på Vesterbro 21D i Aalborg Centrum, hvorfra de sammen med Nick Andersen vil udvikle og styrke vores marketingsstrategier inden for sociale medier. Nick Andersen vil som udgangspunkt stadig have base på Ved Stranden 22, men vil naturligvis også være at finde i lokalerne på Vesterbro.

Samlet vil de 3 nye ansigter sammen med Nick Andersen udgøre et bredt favnende og dygtigt udviklingsteam, som vi er sikre på kan skabe en spændende og udfordrende fremtid for Facelift ApS.

Info om de 3 nyansatte

Achutan Paramanathan er teamets videnstunge programmør med en baggrund i flere forskellige programmeringssprog. Achutan kan kontaktes på acp@cmnetwork.dk.

Rasmus Sørensen er den kreative profil i teamet og medbringer stor erfaring inden for blandt andet grafik, 3D grafik og Flash/Actionscript. Rasmus kan kontaktes på ras@cmnetwork.dk.

Clark Knøsen kommer med flere års erfaring inden for webprogrammering og webrelaterede teknologier. Clark kan kontaktes på clk@cmnetwork.dk.

Vi byder alle 3 velkommen og ser frem til mange gode arbejdsstunder sammen.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook