Samarbejde med DagensJob

9. december 2009


Vi har med virkning fra i dag indgået samarbejde med det Odense baserede pointsite DagensJob med tanke på udnyttelse af hinandens ressourcer.

DagensJob har gennem lang tid udvist en god evne til at avle trofaste kunder. Deres forretningsmodel går ud på, at man hver dag får en henvendelse over e-mail med et ”job” eller en opgave. Det kan handle om deltagelse i spørgeskemaer, brugertests af hjemmesider eller ganske enkelt gode tilbud. For hver af disse opgaver, man løser, får man et antal point.

DagensJob vil inden for 3 måneder udvide til både Norge og Sverige. Netop denne udvidelse er kendetegnende for det meget ambitiøse og målrettede samarbejde.

Direktør i DagensJob, Lisbeth Chawes siger:
”Det er banebrydende og visionært, at to tidligere konkurrenter går sammen om sådan et projekt. Banebrydende fordi der ikke er tale om, at en aktør opkøber en anden, men derimod at vi ser potentiale i hinanden, og ud fra det skaber et lovende samarbejde. Derudover kan vi på mange områder bruge hinandens kvaliteter, når det kommer til udvikling og visioner for begge virksomheder. Det er et solidt samarbejde for begge aktører, der forener begge firmaers kompetencer på bedste vis. Jeg forventer mig meget af samarbejdet.”

Se mere på DagensJob.dk

DagensJob er samtidig blevet etableret som seperat selskab (DagensJob ApS, CVR 32647871, Nyborgvej 126 B, Odense C med delt ejerskab)


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook