Nye omgivelser i Aalborg Centrum

13. januar 2010


CM Network A/S flytter i den kommende weekend til nye omgivelser i Algade i Aalborg Centrum, og vi forlader dermed vores nuværende lokaler i Limfjordshuset, hvor vi har haft hjemme siden maj 2007. Flytningen er et behov for mere plads i takt med stigende vækst siden 2007, hvor vi nu er oppe på 15 medarbejdere, der fast vil være at finde på det nye kontor.

Vi vil forsøge at klare det meste af flytningen henover weekenden, så det påvirker vores kontakt med brugere og samarbejdspartnere mindst muligt, men der vil uundgåeligt være lidt ekstra flytte-travlhed på det nye kontor mandag d. 18. januar, når vi alle skal have opsat vores arbejdsstationer og lignende. Der vil være åbent på telefonerne, ligesom vi naturligvis vil besvare mails, men i løbet af mandagen kan det være vanskeligere at komme i kontakt med os end normalt. Vi beder om forståelse herfor.

Ellers er der blot tilbage at sige, at vi glæder os meget til at flytte ind i de nye lokaler, hvorfra vi ser frem til at fortsætte et godt samarbejde med partnere og brugere.

Kontorets nye adresse er:

CM Network A/S
Algade 44, 2. sal
9000 Aalborg

Forbrugerpost ApS, PointBlog ApS og PointCard ApS får samme adresse, så ovenstående gælder dermed også for disse selskaber.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook