Nyt klik-kampagnesystem på PointShop

18. februar 2010


Med et nyt klik-kampagnesystem kan vi nu tilbyde annoncører mulighed for at tiltrække en stor mængde købelystne forbrugere, som ikke honoreres med point for at deltage, købe eller udføre øvrige handlinger på deres sites.

Gennem det sidste stykke tid har vi gennemført en række brugerundersøgelser blandt PointShops medlemmer, bl.a. for at finde ud af, hvilke dele af siden medlemmerne var mest tilfredse med, og hvilke de gerne så forbedret. Et af resultaterne fortalte os, at mange medlemmer efterspurgte flere klik-kampagner...

... og det har vi lyttet til, hvorfor vi nu stolt kan præsentere et helt nyt klik-kampagnesystem, der dagligt giver medlemmerne mulighed for at besøge hjemmesider i mindst 30 sekunder og tjene point derved. Vi er glade for, at vi med vores nye brugerundersøgelser har fået mulighed for at lytte endda endnu mere til vores medlemmer og i denne sammenhæng gøre deres ønsker til virkelighed.

Vi ser frem til at se det nye klik-kampagnesystem i aktion og håber, at det bliver godt modtaget af såvel medlemmer som annoncører.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook