Succesfuldt praktikophold afsluttet

31. marts 2010


Ronni Hansen og Thomas Holst Frederiksen har de seneste 2 måneder være i praktik hos os i forbindelse med deres uddannelse inden for markedsføringsøkonomi på University College Nordjylland. Gennem disse måneder har de taget ansvar for at konceptudvikle vores internetkoncepter. De har begge udvist stærke evner for såvel selvstændigt, proaktivt som professionelt at planlægge og gennemføre analyser og vurderinger samt praktisk at gennemføre resultatorienterede handlinger.

De har demonstreret deres evne til at implementere den viden, de tilegner sig andre steder fra til fordel for både forretning og forbrugere, og de har, til organisationens fordel, vist, at de er i stand til at arbejde selvstændigt under væsentligt tidspres, og at de er i stand til at træffe de rigtige beslutninger under stressende omstændigheder. Dette er takket været deres imødekommende, improvisatoriske og entusiastiske tilgang til udfordringerne.

Ronni og Thomas udtaler blandt andet følgende om deres praktikophold:

"Tiden er fløjet afsted, og grunden til dette er helt sikkert CM Network’s positive og åbne attitude i forhold til at bruge den nødvendige tid til at sætte os ind i virksomhedens daglige drift samt deres overordentligt store drive til at arbejde med nye problemstillinger på innovativ vis."

En mere uddybende udtalelse kan læses på vores side for praktik- og projektsamarbejde her.

Der skal endnu engang lyde en tak til Ronni og Thomas for de seneste 2 måneder og ikke mindst den indsats, de har ydet i denne periode.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook