61.000 nordjyder til AaBs nyhedsbrev

29. juni 2010


Da AaB A/S for 8 måneder spurgte CM Network A/S, om vi kunne levere tilmeldinger til deres nyhedsbrev, blev der lagt en plan for samarbejdet, og for hvad AaB A/S ville have ud af det.

Dette har nu ført frem til, at AaB A/S over de seneste 8 måneder har fået tilført 61.000 nordjyske tilmeldinger, der naturligvis har accepteret dette, til deres nyhedsbrev.

Dette er et godt bevis på, hvordan vi hos CM Network A/S hurtigt kan levere tilmeldinger af høj kvalitet inden for specifikke målgrupper - i dette tilfælde nordjyder.

AaBs kommercielle direktør Claus Jensen udtaler om samarbejdet: ”Vi spurgte indtil muligheden for et samarbejde omkring levering af e-mailadresser til vores nyhedsbrev i koncernen. Her tilbød CM Network A/S en spændende og effektiv løsning, og vi kan nu blot 8 måneder senere se, at vores modtagermængde er betydeligt forøget med stigende kommerciel eksponering til følge. Email marketing har vist sig at være et kraftfulgt værktøj når vi selv med kort varsel skal annoncere for upcomming events og kampe.”

Skal vi hjælpe dig med at øge omsætningen på dit nyhedsbrev, så kontakt Business Developer Bjarne Brunsgaard på 69 10 67 46 eller bjb@cmnetwork.dk og læg en plan for opsamlingen.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook