Årets hidtil bedste fester veloverstået

15. juni 2010


Vi tilbragte, som tidligere skrevet, slutningen af sidste uge i sommerhus ved den jyske vestkyst. Her fik vi hygget, festet og plejet os selv, så vi nu er helt klar til at give den en skalle henover sommeren. Det ser vi frem til.

Omend disse dage var festlige, så slår de på ingen måde Karneval i Aalborg, der igen i år var en stor succes med deltagelse af vores vogn "The Love Wagon".

Vi havde flere spændende sponsorer i år, der alle havde sponsoreret diverse give-aways, og på den måde blev eksponeret over for de hundredtusindvis af deltagere og tilskuere, der igen i år var med til Aalborgs festdag nummer 1!

Sponsorerne i år var Tiger, Ghost, Emma, Datemig.dk, Orville Media og Kvickly Vestbyen, der alle var med til at skabe en festlig dag. Vi siger tak for sponsoraterne og håber, at de og andre er klar, når festen går løs igen næste år til maj!

I år fik vi lige en ekstra fjer i hatten på karnevalsdagen, da AaB Håndbold (hvor vi i denne sæson har sponsoreret målmandsteamet) samtidigt blev danske mestre. Det fuldendte en fantastisk og festlig dag i selskab med samarbejdspartnere og et festklædt Aalborg.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook