Ses vi til Freemium-konferencen i New York?

20. oktober 2010


Mandag den 25. oktober afholdes i New York (Sentry Towers) en interessant heldags-konference om såkaldte "Freemium" forretningsmodeller.

Freemium-modellen dækker over free-to-use-websites der tilbyder særlige udvidelser, funktioner og andre premium-fordele til betalende brugere. Modellen bliver stadig mere og mere udbredt på Internettet, som et alternativ til de tradionelle reklame-finanserede web-koncepter.

Senest har vi med vores introduktion af VIP-medlemskab på PointShop (April 2010) bevæget os endnu mere over i denne forretningsmodel.

Til dette freemium-seminar, hvor blandt andet foredragsholdere fra Google, Facebook andre større "Freemium" sites er tilstede, vil CM Network også være repræsenteret med Magnus Kjøller og Thomas Kock.

Er du i New York på tidspunktet og/eller deltager du også i konferencen, så kontakt Magnus Kjøller på mak@cmnetwork.dk / (+45) 40 51 64 50 hvis du ønsker at sætte et møde op.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Vi er altid til at få fat på. Har du noget på hjertet eller mener du, vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så hold dig ikke tilbage, men giv os et kald eller send en e-mail...


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook