PointShop ansætter Administrerende Direktør

1. februar 2011


PointShop har i flere år oplevet en stærk vækst, der har gjort dem ledende inden for internetbaseret incitamentsmarkedsføring. Som følge heraf iværksættes nu en omfattende professionaliseringsproces. Første led er ansættelsen af Thomas Kock som administrerende direktør i PointShop A/S med henblik på at fortsætte og drive væksten hos den nordjyske IT virksomhed.

Det er gået utroligt stærkt for PointShop siden 2007, hvor sitet for alvor så sin begyndelse som mere end bare en lys idé hos den nordjyske iværksætter Magnus Kjøller. I dag er PointShop aktiv i 7 lande og har mere end 7 millioner aktive brugere på det Europæiske marked. Til trods for dette, så har sitet stadig en stor mængde uforløst potentiale. Et potentiale, der nu kan forløses med ansættelsen af Thomas Kock som administrerende direktør.

"PointShop blev skabt fordi det var et spændende projekt, og det udfyldte et hul i den del af markedsføringsverden, der hed incitamentmarkedsføring. I dag er vi i 7 lande og vil gerne ud i endnu flere lande.", udtaler stifter og indehaver Magnus Kjøller, mens han tilføjer: "Jeg er i bund og grund en nørd, der har flair for forretningsudvikling. For at fortsætte væksten til nye markeder kræver det en dedikeret leder med international erfaring. En visionær leder, der kan sikre vores transformation fra iværksættervirksomhed til en professionaliseret IT virksomhed."

Nye markeder er i sigte

Derfor er Thomas Kock også den rette mand som PointShops nye Administrerende Direktør. Thomas er uddannet cand.merc.jur, og Kaptajn i Forsvaret. Han kommer til PointShop fra Milcom A/S, hvor han har været Region Director, Europe. Tidligere har han bestridt stillinger som General Manager hos Epoka IT Middle East i Dubai, UAE samt haft ledende stillinger ved Smartphone Division A/S – en del af Dangaard Telecom A/S, samt som Sales Director ved Mobilethink A/S.

”Jeg er godt i gang og ser frem til at lede Europas førende aktører inden for incitamentsmarkedsføring.” siger Thomas Kock og uddyber: ”For mig handler det mest af alt om i starten at få optimeret eksisterende rutiner og den tilhørende forretningsplatform, så vi kan få opbygget et meget stærkt og solidt fundament for den kommende vækst.”

Thomas Kock er påbegyndt arbejdet som administrerende direktør fra medio januar. Han er bosiddende i Aalborg, er 37 år og gift med Heidi, som han har 2 børn sammen med. Når det kommer til det første mål for arbejdet som Administrerende Direktør, så er Thomas fast besluttet: ”PointShop skal fortsat være på forkant med markedet og tilbyde det bedst mulige produkt til vores medlemmer og samarbejdspartnere. Gerne på væsentligt flere markeder og platforme end i dag!”

Magnus Kjøller kontaktes på mak@cmnetwork.dk og 69 60 62 34.

Thomas Kock kontaktes på thk@cmnetwork.dk og 69 10 67 15.

Administrerende Direktør Thomas Kock (tv.) og Stifter & Indehaver Magnus Kjøller er klar til at fortsætte PointShops stærke vækst, samt manifestere positionen som Europas førende aktør inden for incitamentsmarkedsføring.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook