Nye kampagner fra PointShop og PointBlog

6. maj 2011


Så er såvel PointShop som PointBlog klar med nye kampagner, der er udstyret med superfedt grafisk materiale og fede give-aways. Med andre ord, så har vi stor tiltro til, at de får stor succes!

PointShop har 2 nye VIP-kampagner; Få et Angry Birds tøjdyr for 7 kr. og Få en sej Disney LED lommelygte for 4 kr. Som sædvanlig får køberen 14 dages VIP-abonnement på PointShop og point til give-away-gaven. Tag fat i din kontaktperson hos PointShop A/S, hvis du ikke allerede har fået kampagnen op hos dig!

PointBlog har også en rigtigt interessant kampagne, hvor man får den helt nye Harry Potter og Dødsregalierne Del 1 på DVD for bare 1 kr. sammen med sit 14 dages prøvemedlemskab af PointBlog VIP Gold. En fed kampagne, hvor landingpagen bl.a. er udstyret med filmens flotte trailer. Tag kontakt til Rasmus Svenstrup for at få kampagnen sat op hos dig allerede i dag.

Vi kan ikke afsløre mere, men der er allerede flere spændende kampagner på vej fra PointShop, PointBlog og Forbrugerpost, så hold øjnene åbne!

Et eksempel på de nye kampagners fede grafiske elementer


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook