Vi er i fuld gang med ansættelsessamtalerne

17. maj 2011


D. 10. maj var der ansøgningsfrist på de 8 stillinger, der skal besættes i forbindelse med vores forestående ekspansion af PointShop, der skal åbne i Holland, Italien og Spanien og samtidig udvide sit fokus på de nuværende markeder.

Vi har modtaget utroligt mange interessante ansøgninger, og vi er nu kommet i gang med at afholde ansættelsessamtaler. Derfor vil Magnus Kjøller, Rasmus Svenstrup og Thomas Kock muligvis være sværere at komme i kontakt med i denne uge i forhold til sædvanligt. Vi er sikre på, at vi kan præsentere et rigtig stærkt hold, når samtalerne er afsluttet, så vi er klar til at køre PointShop ud i de 3 nye nationer i sensommeren.

Samtidig har håndværkerne sat gang i arbejdet på vores nye kontor i Skibroggade i Aalborg Centrum, så kontoret er klar til indflytning henover sommeren.

Alt i alt foregår der rigtigt mange spændende ting netop nu, som vi glæder os til at fortælle jer endnu mere om. Hvis du vil sikre dig, at du får nyheden først, så besøg os på Facebook og "synes godt om" os.


På det nye kontor har vi nu fået konstrueret en trappe, der forbinder 2. sal med 3. sal.
Arbejdet er godt i gang på det nye kontor - trappen, der forbinder 2. og 3. sal, er nu på plads!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook