Har du set vores nye kampagner?

25. maj 2012


Der er godt gang i kampagneproduktionen hos både PointShop, PointBlog og ForbrugerPost, og det har resulteret i 5 fantastiske nye kampagner, som er lanceret i de sidste par uger. Har I lagt mærke til dem og lagt dem op hos jer?

PointShop har lanceret Få en BaByliss hårtørrer for kun 6 kr. og Få en Black&Decker skruemaskine for kun 5 kr.. To rigtigt fede give-aways, hvis vi selv skal sige det, der helt sikkert i fællesskab vil være tiltalende for både hr. og fru Danmark. Som sædvanlig betaler brugeren for 14 dages prøvemedlemskab af VIP100 på PointShop og får så udbetalt point til deres brugerkonto, så de kan købe give-away-gaven. Tag kontakt til din kontaktperson hos PointShop A/S, hvis du vil høre mere om kampagnerne.

PointBlog har for nylig givet alle muligheden for at få et par solbriller for 1 kr. i en kampagne, hvor brugeren kan vælge mellem hele 70 smarte solbrillemodeller og samtidig få 14 dages prøvemedlemskab af VIP Gold på PointBlog. Tag kontakt til Rasmus Svenstrup for at høre mere om denne kampagne og deres kommende kampagne, hvor man får et gratis gavekort på 200 kr. til Bauhaus!

Sidst men ikke mindst, så har Forbrugerpost også været aktive med lancering af to spændende kampagner, hvor intropakkerne byder på hhv. Et pedicuresæt samt en Day+ Ansigtscreme og 24 stk. Natural Smoke Stop plastre - begge til blot 5,50,-! Som sædvanligt er der tale om et løbende abonnement, hvor brugeren til en god pris får hhv. Day+ Ansigtscreme og Natural Smoke Stop tilsendt hver måned. Tag kontakt til Cate Sørensen for at høre mere om disse kampagner. 

Vi kan også sige, at både PointBlog og PointShop allerede i morgen står klar med flere nye kampagner. Glæd jer!

 

Nok engang prydes alle kampagnerne af tiltalende og sejt grafik!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook