5 nye kollegaer

6. juni 2011I forbindelse med vores planlagte ekspansion af PointShop, så har vi i dag sagt velkommen til 4 nye kollegaer, der alle bliver centrale brikker i udvidelsen.

Annalisa Nodari er ansat som Country Manager for Italien og vil derfor være kontaktperson på alle fremtidige aktiviteter i Italien.
Annalisa kan kontaktes på ann@cmnetwork.dk.

Richard Thijssen er ansat som Country Manager for Holland, og han skal fremover kontaktes angående vores hollandske aktiviteter.
Richard kan kontaktes på rit@cmnetwork.dk.

Roberto Reyes er ansat som Country Manager for Spanien og bliver derfor ansvarlig for kommende aktiviteter i Spanien.
Roberto kan kontaktes på ror@cmnetwork.dk.

Fælles for de tre Country Managers er, at den første tid naturligvis vil blive brugt på det store oversættelsesarbejde, der foreligger, før lanceringen af PointShop i de tre lande kan blive en realitet. Herefter vil de selvsagt indgå i de samme daglige rutiner som vores nuværende Country Managers.

Som sidste led i denne fase af udvidelsen er Allan Baisgaard ansat som Support Manager. Han vil få ansvaret for alt support til vores selskaber - i første omgang med særligt fokus på PointShop og PointBlog. Allan kan kontaktes på alb@cmnetwork.dk. Rasmus Svenstrup vil introducere Allan til vores nuværende supportsetup i løbet af de første par uger, hvorefter Allan vil overtage ansvaret herfor.

Onsdag d. 1. juni kunne vi desuden også byde velkommen til Pia Bjerregaard Hansen, der er ansat som vikar for Helle Lenskjold, der går på barsel i efteråret 2011. I de første måneder vil Pia blive sat ind i Helles arbejdsopgaver og vil herefter løbende overtage arbejdsopgaverne frem mod Helles barselsorlov. Pia kan kontaktes på pih@cmnetwork.dk.

Vi byder dem allesammen velkommen, og vi ser meget frem til at arbejde med dem.

Kontoret er tætpakket efter de 5 nye ansættelser - vi flytter snart til nye og større lokaler i Skibbrogade i Aalborg!
Den næste måned kommer vi til at sidde lidt tættere med ansættelsen af de 5 nye medarbejdere. I juli flytter vi til nye og større lokaler i Skibbrogade i Aalborg Centrum.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook