Kvalitetsforbedringer på PointShop betyder sletning af ¼ million brugere

29. juni 2011


På PointShop arbejder vi hele tiden med at øge kvaliteten og troværdigheden i det, vi laver. Både i forhold til vores brugere samt vores annoncører og mediepartnere. PointShop har en vision om at være det førende rewardsite i de lande, vi er i. For at kunne bibeholde denne position fokuserer vi kontinuerligt på de brugerdata, vi har, så vi bevarer kvaliteten af den trafik, som PointShop leverer.

Et af de redskaber vi har forbedret her over sommeren er vores bounce-styring. Dvs. håndteringen af de tilbagesvar vi får, når vi sender e-mails ud til de e-mail adresser, som brugerne har indtastet, da de blev medlem hos PointShop. Forbedringen har betydet, at vi nu har slettet mere end 250.000 PointShop brugere – simpelthen fordi deres e-mail adresse ikke eksisterer længere.

Omend det lyder drastisk, så er det en meget vigtig aktivitet. Ikke nok med at vi får givet et mere præcist billede af vores database, så er det også meget vigtigt for os at holde mængden af bounces i bund af hensyn til levering af vores e-mails.

Vi ved erfaringsmæssigt, at en del brugere efterfølgende en sletning vil henvende sig med spørgsmål om deres konto og optjente point. Der har brugerne ikke noget at frygte, da vi har procedurer, som kan genaktivere en konto efter ny validering.

Husk, at du altid kan følge brugerudviklingen på PointShop her.

 

PointShop har på kort tid


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook