Nye lokaler!

5. juli 2011


Fredag den 1. juli, flyttede vi til nye og væsentligt større lokaler, tæt ved Aalborg havnefront. Den nye adresse er fremover Skibbrogade 3, 3. sal (9000 Aalborg).

Vi er gået fra 400 kvm. til nu at have 1.400 kvm.

Flytningen har været en del af vores ekspansionsplan, da vi indenfor de senste måneder har ansat 5 nye medarbejdere og allerede igen søger 5 yderligere. I de nye lokaler, som er placeret på 2 etager, håber vi at der bliver plads til yderligere ekspansion, ligesom møde-, arbejds-, kantine- og udviklingsmuligheder bliver væsentligt forbedret.

Receptionen på 3. Sal med udsigt over Limfjorden fra mødelokalet.

Da der har været tale om et relativt nyt kontorbyggeri, har vi haft mulighed for at indrette kontoret fra grunden af. Til det har vi blandt andet fået stor hjælp af indretningsfirmaet Rumas til at indrette kontoret på den helt rette måde, som passer til præcis til vores behov og ønsker. En stor tak skal også lyde til vores udlejer C.W. Obel ejendomme, som igennem hele processen har været meget lydhørige omkring vores ønsker til indretning.


Fra begge etager er der udsyn over Limfjorden og kanalmiljøet.

Selvom der stadig bliver finpudset de sidste detaljer ifbm. indflytningen har vi siden mandag været operationelle, eftersom alle skriveborde, computere - og måske vigtigst af alt - telefon og internetforbindelser er etableret.  Tøv derfor endeligt ikke med at kontakte os, for at aftale det sidste, da mange medarbejdere går på ferie på fredag.
 

På 2. Sal har vi mulighed for at afholde mange møder samtidig
 

Hvad angår vores gamle lokaler i Algade 44, vil disse bliver overtaget af Plusservice ApS indenfor kort tid. Plusservice ApS ejes 50% af Magnus Kjøller Holding.

Fredag den 26. august vil vi afholde reception for alle samarbejdspartnere. Mere information følger i de nærmeste dage.
 


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook