Ses vi til ad:tech London 2011?

14. september 2011


D. 21. og 22. september 2011 afholdes den store ad:tech konference for 7. år i træk i National Hall, Olympia i London. I og med, at PointShop A/S er markedsleder indenfor incitamentsmarkedsføring i Europa, er det naturligt, at vi er repræsenteret på messen. Indehaver Magnus Kjøller, Adm. Direktør Thomas Kock og Country Manager UK Gavin Moore tager derfor til London for at deltage i konferencen.

Vi ser frem til at møde nuværende og potentielle fremtidige samarbejdspartnere i løbet af de to dage, der også vil byde på interessante stande og spændende foredragsholdere – bl.a. Luke Aviet fra AOL & GoViral, Simon Morgan fra Google og Tony Wang fra Twitter.

Hvis du ikke allerede har planlagt at deltage, så vil vi opfordre til det, så vi kan få samlet så mange aktører fra branchen som muligt og på den måde få skabt relevante relationer, diskussioner og idéer under konferencen. Hvis du ønsker at mødes med vores repræsentanter, så kontakt Thomas Kock på thk@cmnetwork.dk og 69 10 67 15 eller Gavin Moore på gam@cmnetwork.dk og samme nummer.

Vi ser frem til at mødes i London!

 

Vi er at finde på ad:tech London 2011 - ses vi?


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook