Ny foredragsholder til reception: Morten Lund

16. august 2011


Da vi desværre har fået afbud fra Kåre Quist, som foredragsholder til vores reception den 9. september, har vi i stedet fundet en af de helt tunge drenge fra internet branchen: Morten Lund.

Morten Lund er en af landets bedst kendte iværksættere, og hans innovative investeringer har bragt ham på sporet af mange store projekter.

Værende hvad, der bedst kan beskrives som en serie-iværksætter, er Morten Lund i særhed kendt for sine investeringer i SKYPE, ZYB og Nyhedsavisen. Investeringer, der har gjort ham til en af Danmarks absolut mest succesfulde og omdiskuterede IT-profiler.

Hans engagement i Nyhedsavisen kostede ham i begyndelsen af 2009 en personlig konkurs, og med et trylleslag var pengene fra Skype-salget forsvundet til kreditorerne. 7 år tidligere have Morten Lund lånt 350.000 kroner og investeret hele dynen i det dengang totalt ukendte SKYPE, der senere blev solgt til eBay for 25 milliarder kroner!

Trods den aktuelle nedtur er der fortsat stor efterspørgsel efter hans idéer, viden og kompetencer. 

For nylig blev han inviteret med i det britiske iværksætterfænomen, Richard Bransons tænketank, hvor han sidder side om side med profiler som Tony Blair & Google-ejeren Larry Page.

Vi glæder os til at kunne præsentere alle vores gæster for Mortens underholdende og ikke mindst inspirerende foredrag den 9. september kl. 16:30! 

Klik her, hvis du endnu ikke er tilmeldt vores reception eller ønsker at læse mere. 

 
Morten Lund holder foredrag hos CM Network, den 9. september 2011, ifbm. med vores reception
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook