Ny ansat: Line Boel

30. august 2011


Vi har pr. dags dato ansat Line Boel som Media Buyer i PointShop A/S. I denne stilling bliver hun ansvarlig for booking af PointShops VIP-kampagner hos affiliate netværk samt vores generelle relationer til netværkene. Dertil kommer, at hun som en naturlig forlængelse heraf også vil være med i den fremtidige udvikling af selvsamme kampagner.

Line er 27 år og bor i Aalborg. Hun kommer fra en stilling hos Nordjyske Medier A/S, hvor hun har siddet som medie konsulent med fokus på salg af annoncer i samtlige medier - herunder avis, radio og tv. Før dette var hun ansat ved XDP A/S Xerox Partner - ligeledes med salgsopgaver og direkte B2B-kontakt.

Vi er rigtigt glade for, at Line nu er en del af holdet hos PointShop A/S, og vi har store forventninger til hendes input og udvikling af vores kontakt med affiliate netværkene. Line vil - særligt i begyndelsen - arbejde tæt sammen med Country Manager Karsten Bech og Adm. Direktør Thomas Kock, der i fællesskab vil sætte hende ind i PointShops mange facetter og arbejdet med affiliate netværk.

Line kan kontaktes på lib@cmnetwork.dk og +45 86 51 97 89.

Line og Karsten har allerede været godt i gang med det indledende arbejde!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook