Ny ansat: Line Boel

30. august 2011


Vi har pr. dags dato ansat Line Boel som Media Buyer i PointShop A/S. I denne stilling bliver hun ansvarlig for booking af PointShops VIP-kampagner hos affiliate netværk samt vores generelle relationer til netværkene. Dertil kommer, at hun som en naturlig forlængelse heraf også vil være med i den fremtidige udvikling af selvsamme kampagner.

Line er 27 år og bor i Aalborg. Hun kommer fra en stilling hos Nordjyske Medier A/S, hvor hun har siddet som medie konsulent med fokus på salg af annoncer i samtlige medier - herunder avis, radio og tv. Før dette var hun ansat ved XDP A/S Xerox Partner - ligeledes med salgsopgaver og direkte B2B-kontakt.

Vi er rigtigt glade for, at Line nu er en del af holdet hos PointShop A/S, og vi har store forventninger til hendes input og udvikling af vores kontakt med affiliate netværkene. Line vil - særligt i begyndelsen - arbejde tæt sammen med Country Manager Karsten Bech og Adm. Direktør Thomas Kock, der i fællesskab vil sætte hende ind i PointShops mange facetter og arbejdet med affiliate netværk.

Line kan kontaktes på lib@cmnetwork.dk og +45 86 51 97 89.

Line og Karsten har allerede været godt i gang med det indledende arbejde!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Vi er altid til at få fat på. Har du noget på hjertet eller mener du, vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så hold dig ikke tilbage, men giv os et kald eller send en e-mail...


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook