PointShop.es er online!

6. september 2011


PointShop.es er i dag gået online! Arbejdet med at indtage det spanske marked er således skudt i gang, og med den seneste lancering er PointShop nu aktive i 8 lande. Country Manager Roberto Reyes og andre ansvarlige har arbejdet hårdt på at få sitet klar, og vi er derfor utroligt stolte over nu at kunne tilbyde PointShop til Spaniens indbyggere. 

Når du som ny bruger på PointShop.es logger ind for første gang, så mødes du af et fyldestgørende site, der fra start allerede har mere end 75 kampagner online og masser af produkter, der kan købes gratis i shoppen, for de optjente point.

Når det kommer til introduktionstilbud til nye VIP-medlemmer, så skorter det heller ikke på valgmuligheder fra starten af. Der er allerede nu adgang til mange af de bedste tilbud fra de andre PointShop-lande - heriblandt Samsung E1080, Lego og BaByliss hårtørrer. Herudover følger der i den nærmeste fremtid en række nye og spændende kampagner, hvoraf nogle er eksklusive for PointShop.es.

Vi har store forventninger til det spanske marked, og håber på, at de spanske brugere kommer til at omfavne konceptet, som det er sket i de øvrige lande PointShop er aktiv i.

Vil du høre mere om PointShop.es og måske sætte nogle af vores VIP-kampagner op, så tag kontakt til Country Manager Roberto Reyes på ror@cmnetwork.dk.

PointShop er launchet i Spanien - ola!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook