Ses vi til E-Commerce i Paris?

7. september 2011


Fra den 13. til 15. september afholdes Europas største e-commerce-messe i Paris, når dørene åbnes til E-Commerce Paris 2011 med 550 udstillere og 500 konferencer. Som en ganske stor spiller på det franske online marked føler vi det naturligt, at PointShop er repræsenteret på messen. Derfor vil Adm. Direktør Thomas Kock og Country Manager Jette Olsen være at finde på messen i perioden d. 13.-14. september.

Vi ser frem til at møde nuværende og potentielle fremtidige samarbejdspartnere i løbet af de to dage, hvor vi allerede har lavet aftaler med affiliate netværk og shopleverandører. Derudover ser vi frem til at møde en række spændende mennesker fra branchen og forhåbentligt skabe nye relationer, der kan give os spændende muligheder for videreudvikling på såvel det franske marked som i resten af Europa.

Hvis du ikke allerede har planlagt at deltage, så vil vi opfordre til det, så vi kan få samlet så mange aktører fra branchen som muligt og på den måde få skabt relevante relationer, diskussioner og idéer under messen. Hvis du ønsker at mødes med vores repræsentanter så kontakt Thomas Kock på thk@cmnetwork.dk og 69 10 67 15 eller Jette Olsen på jeo@cmnetwork.dk.

Vi ser frem til nogle spændende dage i Paris!

Vi ser frem til nogle spændende dage til E-Commerce, Paris 2011 - ses vi?


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50



Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook