Tak for sidst!

13. september 2011


Vi mødte meget glade på arbejde i går oven på en helt igennem fantastisk reception i fredags (og dele af lørdag). Vi vil sige alle deltagere tusind tak for en uforglemmelig dag, der bød på spændende foredrag, flotte gaver og ikke mindst festligt samvær med vores mange samarbejdspartnere.

Kontoret var fyldt op, og vi var utroligt glade for de mange fremmødte!


Dagen startede med, at Magnus Kjøller gav et oplæg om CM Network A/S som organisation og nogle af fremtidens spændende projekter - herunder Prisbaskere på PointShop og det helt nye koncept PointTrade. Vi håber, at dette oplæg gav jer et indblik i vores hverdag og samtidig de store visioner vi ser vores fremtid på såvel kort som langt plan.

Magnus Kjøller fortalte om CM Networks organisation og gav et indblik i fremtidens tiltag!


Herefter fulgte et meget spændende og inspirerende indspark fra Morten Lund omkring iværsætteri. På sin egen provokerende facon kom han vidt omkring og trak paralleller til både egne erfaringer og vores firma i løbet af den time, han talte. Vi var meget betagede af hans oplæg og håber, at I ligeledes blev inspirerede og underholdt.

Morten Lund gav et inspirerende, omend provokerende, indspark om iværksætteri og sin egen karriere


Foredraget med Morten Lund var også starten på vores nye tiltag Foredragsfredage, hvor vi hver anden måned inviterer jer indenfor på vores kontor til et gratis foredrag med en spændende dansk personlighed. Mere info herom følger herpå siden, men som det blev afsløret, så kommer blandt andet Henrik Qvortrup, Christina Hembo og Jan Gintberg forbi i løbet af det næste halvandet år.

Vi håber, at I alle blev inspireret af Morten Lunds spændende oplæg


Efter de to oplæg fortsatte festlighederne til langt ud på natten, hvor der var travlt i Champagne- og Cocktailbaren. Vi havde mange interessante samtaler og håber, at I også benyttede lejligheden til at snakke med branchekollegaer, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser. Tusind tak for en fantastisk dag!

Efter de to foredrag fortsatte receptionen til langt ud på natten med festligt samvær med vores samarbejdspartnere


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook