PointShop.it er online!

15. september 2011


Efter en længerevarende bureakratisk proces omkring erhvervelsen og aktivering af domænet, så har vi endeligt nået dagen, hvor PointShop.it lanceres. Country Manager Annalisa Nodari har siden ansættelsen i juni arbejdet frem mod dette mål, og nu begynder den næste svære opgave; at træde ind på det italienske marked og blive en succes. Vi er utroligt stolte over nu at være repræsenteret i 9 lande, og vi ser frem til at komme i gang med denne udfordring.

Som det var tilfældet med PointShop.es, så er det også allerede nu et fyldestgørende site, der møder italienerne, når de logger på PointShop.it for første gang. De finder mere end 55 kampagner online og mere end 18.000 produkter, der kan købes gratis i shoppen, for de optjente point.

Fra start er der også masser af spændende introduktionstilbud til nye VIP-medlemmer. Der er adgang til mange af de bedste tilbud fra de andre PointShop-lande - heriblandt Samsung E1080, Lego og BaByliss hårtørrer. Herudover følger der i den nærmeste fremtid en række nye og spændende kampagner, hvoraf nogle er eksklusive for PointShop.it.

Vi har store forventninger til alle de nye markeder, og vi glæder os utroligt meget til at følge den specifikke udvikling i Italien og er sikre på, at det italienske folk kommer til at blive lige så begejstrede for PointShop som resten af Europa.

Vil du høre mere om PointShop.it og måske sætte nogle af vores VIP-kampagner op, så tag kontakt til Country Manager Annalisa Nodari på ann@cmnetwork.dk.

Vi er mere end almindeligt glade for at byde Italien velkommen i vores PointShop-univers!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook