Succesfuld E-Commerce-messe i Paris

22. september 2011


I sidste uge var PointShop A/S repræsenteret ved E-Commerce Paris 2011. Adm. Direktør Thomas Kock og Country Manager FR Jette Olsen var på messen i to dage, der var tætpakket med møder med såvel nuværende som potentielle samarbejdspartnere.

Vi fik nogle rigtigt givtige samtaler med nogle af vores tætte samarbejdspartnere, særligt affiliate netværk, hvor vi blandt andet fik mulighed for at fortælle om PointShops seneste udvikling med ekspanison og kvalitetsforbedringer. Derudover fik vi flere positive tilkendegivelser angående vores VIP-kampagner samt mulighederne for at tilbyde vores franske medlemmer flere kampagner at optjene point med.

Med fokus på fremtiden fik vi også skabt nye og spændende relationer, som vi er overbevist om kan gøre PointShop.fr til et endnu bedre produkt for alle parter og i særdeleshed for vores medlemmer. 

Allerede nu er vi ude at skabe relationer igen, idet Ejer Magnus Kjøller, Adm. Direktør Thomas Kock og Country Manager UK Gavin Moore i disse dage deltager i ad:tech London. Vi håber på, at dette bliver en lige så positiv oplevelse og kan give samme muligheder for PointShop.co.uk, som E-Commerce har givet PointShop.fr.

Vi tilbragte to utroligt vellykkede dage på dette års E-Commerce-messe i Paris


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook