PointShop.nl er online

22. september 2011


Efter en længerevarende proces omkring erhvervelsen af domænet, er vi nu endeligt klar til at søsætte PointShop.nl. Dette markerer samtidig en milepæl i PointShops historie, idet Holland bliver det 10. land, hvori PointShop åbnes. Det er derfor med overordentligt stor glæde, at vi ser frem mod den næste udfordring: at blive en succes på det hollandske marked. 

I Holland mødes brugerne af et site fyldt med muligheder fra første dag. PointShop.nl byder på mere end 140 online kampagner, og inden for få dage mere end 15.000 produkter i shoppen, hvor de kan købes for de optjente point. 

For de brugere, der ønsker et PointShop VIP-medlemskab, er der også masser af muligheder med det samme. Alle de bedste kampagner fra de andre lande er også tilgængelige i Holland og inden længe følger en lang række nye kampagner med fantastiske give-aways - heriblandt arbejdes der på kampagner eksklusivt til PointShop.nl.

Åbningen i Holland markerer afslutningen på den nuværende geografiske ekspansion, og vi ser frem til at bryde igennem på de 3 nye markeder, som vi har store forventninger til.

Vil du høre mere om PointShop.nl og måske sætte nogle af vores VIP-kampagner op, så tag kontakt til Country Manager Richard Thijssen på rit@cmnetwork.dk.

PointShop er nu online i 10 lande - vi glæder os til udfodringen med Spanien, Italien og senest Holland.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Vi er altid til at få fat på. Har du noget på hjertet eller mener du, vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så hold dig ikke tilbage, men giv os et kald eller send en e-mail...


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook