PointShop.nl er online

22. september 2011


Efter en længerevarende proces omkring erhvervelsen af domænet, er vi nu endeligt klar til at søsætte PointShop.nl. Dette markerer samtidig en milepæl i PointShops historie, idet Holland bliver det 10. land, hvori PointShop åbnes. Det er derfor med overordentligt stor glæde, at vi ser frem mod den næste udfordring: at blive en succes på det hollandske marked. 

I Holland mødes brugerne af et site fyldt med muligheder fra første dag. PointShop.nl byder på mere end 140 online kampagner, og inden for få dage mere end 15.000 produkter i shoppen, hvor de kan købes for de optjente point. 

For de brugere, der ønsker et PointShop VIP-medlemskab, er der også masser af muligheder med det samme. Alle de bedste kampagner fra de andre lande er også tilgængelige i Holland og inden længe følger en lang række nye kampagner med fantastiske give-aways - heriblandt arbejdes der på kampagner eksklusivt til PointShop.nl.

Åbningen i Holland markerer afslutningen på den nuværende geografiske ekspansion, og vi ser frem til at bryde igennem på de 3 nye markeder, som vi har store forventninger til.

Vil du høre mere om PointShop.nl og måske sætte nogle af vores VIP-kampagner op, så tag kontakt til Country Manager Richard Thijssen på rit@cmnetwork.dk.

PointShop er nu online i 10 lande - vi glæder os til udfodringen med Spanien, Italien og senest Holland.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook