Grafisk team på seminar i København

4. oktober 2011


I lørdags drog CM Networks grafiske afdeling bestående af Maria Ellerman, Mark Lindstrøm, Simon Verndal og Kristian Bendsen til København til heldagsseminaret WELOVEGRAPHICDESIGN for at udvide horisonten og lade sig inspirere til fremtidige grafiske opgaver for blandt andet PointShop.

Arrangementet foregik i Den Sorte Diamant, den nyeste del af Det Kongelige Bibliotek, hvor man i pauserne kunne nyde den gode anrettede mad på Københavns havn i godt selskab med andre interesserede fra den grafiske branche.

Hovedtaleren var ingen ringere end Stefan Sagmeister fra New York, som indviede publikum i hans filosofi om at tage et sabbatår hver syvende år for at kunne dyrke og forfølge hans egne kreative projekter og eksperimenter. Der blev vist klip fra hans film ”The Happy Film”, hvori han konfronterer sig selv i jagten på lykke og inspiration.

En anden stor inspirationskilde var herboende brite Paul Wilson fra Yellow1, som bruger en del tid på farvestrålende filmplakater, gennemførte CD covers og musikvideoer for kendte kunder som Tim Christensen, Kashmir etc. 

Derudover var pigerne fra All The Way To Paris samt den tysk-spanske duo TwoPoints.net repræsenteret på talerstolen med tips og erfaringer.

En fantastisk, spændende og inspirerende dag, som forhåbentligt har givet det grafiske team endnu flere idéer, så deres i forvejen flotte arbejde kan fortsætte og fornyes med henblik på de mange udfordringer, de dagligt møder på vores mange sites.

Stefan Sagmeister på talerstolen - et af mange inspirerende indslag!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook