Ny ansat: Simon Radomski

7. oktober 2011


I går havde vores nye svenske Country Manager Simon Radomski første arbejdsdag. Siden Oskar Taengh fratrådte stillingen pr. 1. september 2011 har Johan Balthasar siddet som Country Manager for både Sverige og Finland. Vi er derfor utroligt glade for at have fundet en rigtig dygtig mand til at tage over for Sverige, idet Johan dermed igen kan fokusere 100 % på vores finske aktiviteter efter en kortere oplæring af Simon.

Simon, 23 år, er netop flyttet til Aalborg fra Malmö. Han er nyuddannet Informationsarkitekt fra Malmö Universitet og har i den forbindelse været i praktik som webdesigner hos hhv. webbureauet GoodOld og Swedish Learning Association. Hos PointShop vil han fremover sidde med alt ansvaret for Sverige, ligesom han også vil have ansvarsområder inden for vores svenske aktiviteter i PointBlog, Random og Forbrugerpost.

Vi glæder os meget over at have fået Simon med på holdet hos PointShop og ser frem til at drage nytte af hans erfaringer og viden. Simon kan kontaktes på sir@cmnetwork.dk og +45 69 10 67 14.

Simon er - i samarbejde med Johan - i gang med at sætte sig ind i PointShops univers!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook