Ny ansat: Mark Gerges

11. oktober 2011


I går, mandag den 10. oktober, bød vi velkommen til vores nyeste kollega, Mark Gerges. Mark er ansat som Media Buyer i PointBlog og vil derfor komme til at sidde med det overordnede ansvar for booking af deres kampagner hos affiliate netværk. Derudover vil generel udvikling af kampagner samt relationer til netværkene også være en del af Marks daglige rutiner.

Mark, 33 år, er oprindeligt fra Aalborg, hvor han i 2008 blev uddannet i CCG fra Aalborg Universitet med fokus på spansk, kommunikation og marketing. Han er på nuværende tidspunkt bosat i Viborg og har senest arbejdet hos Suncore Innovation A/S som Online Marketing Assistent med det tyske og spanske marked som sit primære ansvarsområde. Mark kommer dermed med flere års erfaring inden for arbejde med affiliate branchen og online marketing.

Hos PointBlog kommer Mark til at blive en del af et tremandsteam bestående af ham selv, udvikler Lars Matthiassen og Business Developer Rasmus Svenstrup. Vi er utroligt glade for at have fået Mark med på holdet, og vi ser frem til at drage nytte af hans erfaringer og viden fra branchen. 

Mark kan kontaktes på mag@cmnetwork.dk. Direkte telefonnummer følger snarest. 

Mark har indgående erfaring med online marketing og affiliate netværk.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook