PointShop øger nationalt fokus

12. oktober 2012


Der er efterhånden mange markeder at koncentrere sig om for PointShop, der åbnede i sit 10. land, da man lancerede PointShop.nl den 22. september. Dette betyder dog ikke, at vi på nogen måde tager en afslapningsperiode - tværtimod! Vi har givet os selv en masse at se til ved at øge vores fokus på landespecifikke kampagner.

Efter succesrige tests af konceptet i Frankrig, har vi nu besluttet at tage successen videre til de andre lande. Inden længe lanceres eksklusive kampagner til det danske, franske, spanske, italienske og hollandske marked, og vi regner stærkt med også at kunne præsentere resten af vores markeder for kampagner eksklusivt for deres land.

Eksempelvis kan man i Holland for tiden prøve VIP100 i 14 dage for 1 € og samtidig få et gratis gavekort på 25 € til den populære webshop bol.com. Italienerne får samme tilbud - de får blot et gratis gavekort til carteregalo.it i stedet. 

Vi har store forventninger til disse lokale kampagner og håber, at de resterende markeder tager lige så godt i mod dem, som Frankrig gjorde.

Kontakt Media Buyer Line Boel for at høre mere om de enkelte kampagner. Hun kan kontaktes på lib@cmnetwork.dk og +45 86 51 97 89.

På PointShop er vi begyndt at arbejde meget mere med landespecifikke kampagner


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook