Veloverstået kursus i tidseffektivisering

21. oktober 2011


Vi er efterhånden rigtigt mange personer på kontoret og har mange koncepter og opgaver at varetage i dagligdagen. For at sikre, at vi fremover udnytter vores tid bedst muligt, deltog samtlige medarbejdere i går i et heldagskursus omkring tidseffektivisering og personlig planlægning. Målet var derigennem at opnå et optimalt samarbejde såvel internt med hinanden som eksternt med vores samarbejdspartnere. Ansatte i Plusservice ApS deltog ligeledes i kurset, der blev afholdt af Praktikon ved kursusansvarlig Pia Hardy.

Alle medarbejdere fra CM Network A/S, datterselskaber samt Plusservice ApS deltog i kurset


I løbet af dagen fik vi brugbar indsigt i, hvilke vaner i dagligdagen, der kan have en negativ virkning på vores effektivitet. For at eliminere disse blev vi udstyret med diverse værktøjer til at hjælpe os selv og hinanden - bl.a. i vores daglige kontakt. Foruden disse kommunikative værktøjer blev vi også klogere på, hvordan man bedst muligt planlægger sin tid og prioriterer sine opgaver, så man undgår stress og alt for mange hasteopgaver.

Vi fik mange positive ting ud af kurset, som helt sikkert vil hjælpe os i dagligdagen fremover!


Vi har taget meget positivt med os fra dagen, og vi glæder os til, at både vi og vores samarbejdspartnere kan mærke resultatet af de nye vaner og idéer.

I løbet af dagen arbejde vi med de forskellige værktøjer i mindre grupper


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook