Nyt dating-koncept i Danmark!

3. august 2004
Hjertebanken.dk er navnet på Danmarks nye datingsite. Her kan brugere søge efter venner, en hot date eller ligefrem den eneste ene. Hjemmesiden minder på mange måder om en traditionel dating-side, men skiller sig ud ved at tilbyde sine brugere muligheden for at sende rigtige breve til hinanden - via hjemmesiden!

Grundlægger Magnus Kjøller udtaler: "Digitaliseringen af vort samfund, har betydet at vi har mistet den mere personlige kontakt vi havde førhen. Hvem husker ikke glæden ved at modtage et personligt brev med posten? Vi syntes, at det er en glæde folk oplever for lidt i dag! Derfor giver vi vores brugere muligheden for at sende rigtig post via hjemmesiden til de andre brugere! På den måde er man også sikker på at skille sig ud af mængden, hvis man virkelig ønsker at gøre et indtryk på modtager!"

Det er naturligvis valgfrit, om man ønsker at andre brugere skal kunne sende rigtig post til en - ønsker man ikke, kan man selvfølgelig altid kommunikere igennem almindelig elektronisk post på hjemmesiden, som man kender det fra andre dating-sider.

Hjertebanken.dk er som udgangspunkt gratis at benytte og åben for alle interesserede. Ønsker man at sende rigtige breve, koster dette dog et mindre beløb. For at gøre folk vante til den noget utraditionelle tanke, om at sende "offline-post" indsættes automatisk 25 kr. på brugers konto ved oprettelse af ny profil - det gør en i stand til at sende et par breve gratis og virkelig opleve effekten i et rigtigt brev.

Hjertebanken.dk er skabt af det Aalborgensiske CM Network i samarbejde med GratisTing.dk. CM Network har igennem længere tid satset på skæve og anderledes internet-koncepter, og gør det nu igen med Hjertebanken.dk.

Besøg Hjertebanken.dk på http://www.hjertebanken.dk
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook