Startup Weekend Aalborg i næste weekend

28. oktober 2011


Fra næste fredag aften og hele weekenden d. 4.-6. november bliver der arbejdet igennem på vores kontor. Det er ikke ansatte fra CM Network A/S, men derimod en lang række spirende iværksættere, der alle deltager i "Startup Weekend Aalborg", der arrangeres af Kickstart AAU.

Arrangementet er en del af et internationalt koncept, der blot i næste weekend ligeledes tæller lignende arrangementer i Groningen (Holland), Wellington (New Zealand), Charlotte, NC og Syracuse, NY (USA), Melbourne (Australien) og Paris Social og Grenoble (Frankrig).

Arrangementet varer 54 timer fra fredag aften kl. 18.00, og i løbet af weekenden vil deltagerne først idéudvikle og siden arbejde i dybden med de bedste idéer og skabe en mobil- eller webapplikation, der kan danne grundlag for en fremtidig forretning. Weekenden afsluttes med en præsentation af alle de udviklede idéer for en jury, der blandt andet vil bestå af Magnus Kjøller, Mads Peter Vejby (M1) og Jacob Risgaard (Coolshop).

Vi glæder os utroligt meget til at byde de studerende inden for i vores lokaler og er utroligt glade for at kunne støtte op om et projekt af denne art, der er med til at sikre kvalitetens af fremtidens iværksætteri i såvel Aalborg som resten af landet.

Læs mere til arrangementet og Kickstart AAU her.

Vi er glade for at lægge lokaler til Startup Weekend Aalborg i næste uge!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook