PointTrade skydes i gang... Goddag til 4 nye kollegaer!

2. november 2011


I går var en skelsættende dag for CM Network og vores point-univers. Arbejdet med PointTrade A/S blev skudt i gang og som et led i den proces, bød vi i går velkommen til 4 nye kollegaer! 

Søren Holmegaard, 42, er ansat i stillingen som daglig leder. Han vil derfor stå med det overordnede ansvar for udviklingsprocessen og den efterfølgende drift, ligesom han vil fungere som leder af det nye udviklingsteam. Søren har dybtgående erfaring med online markedsføring og projektledelse inden for udvikling af digitale produkter. Siden 2006 har han siddet som selvstændig med geniAles.dk, der blandt andet har udført opgaver for Saatchi & Saatchi og YouSee. Søren kan kontaktes på soh@cmnetwork.dk. 

I stillingen som forretningsudvikler er Sandra Højmark Sørensen, 29, ansat. Som titlen antyder vil hun stå for udviklingen af konceptet og spille en central rolle, når selve produktet skal udformes. Sandra har senest siddet hos Aalborg Universitet, hvor hun har arbejdet med projektstyring samt udvikling af hjemmesider og andet materiale. Hun har yderligere erfaring med konceptudvikling fra reklamebureauet Kunde & Co. Sandra kan kontaktes på sas@cmnetwork.dk.

For at fuldende teamet har vi ansat Michael Tonnisen (27) og Martin Bilgrau (27) som udviklere. De er begge utroligt skarpe inden for ASP.NET og vil have til ansvar at bygge hele det nye site op. Michael kommer fra en stilling som underviser på Media College Aalborg og har tidligere også været med til at udbygge Just-Eats platform. Martin kommer fra en stilling i motorcykelbranchen, men har gennem de sidste 8 år opbygget stor erfaring som freelance programmør. Michael kan kontaktes på mit@cmnetwork.dk og Martin kontaktes på mab@cmnetwork.dk.

Vi er overbeviste om, at de sammen udgør det perfekte team til udviklingen af PointTrade, og vi ser frem til at drage nytte af deres erfaring og kompetencer. Med ansættelserne har vi samtidig rundet 30 fuldtidsansatte på kontoret! Vi glæder os til løbende at kunne afsløre mere om den nyeste planet i point-universet: PointTrade.

 

Allerede første dag med arbejdet var fyldt med spændende idéer!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook