Kom til Foredragsfredage hos CM Network

3. november 2011


Chris MacDonald, Jan Gintberg, Jan Pytlick, Henrik Qvortrup, Jens Gaardbo, Christina Hembo, Mads Christensen og Morten Lund. Hvad har disse 8 kendte danskere til fælles? Det kunne lyde som en tilfældig gruppe danske kendisser eller måske holdet til næste sæson af Vild Med Dans.

Det er dog det hold af danske personligheder, som vi har stillet til vores nye tiltag Foredragsfredage. Det første foredrag blev holdt i forbindelse med vores reception d. 9. september, da Morten Lund gav et provokerende og inspirerende oplæg. I alt sin enkelthed går Foredragsfredage, som navnet antyder, ud på, at vi gerne vil invitere medarbejdere, samarbejdspartnere og venner af huset til 8 spændende og anderledes foredrag i løbet af de næste 14 måneder.

De 8 foredragsholdere er udvalgt for hver især at kunne bidrage med brugbar inspiration fra en alternativ vinkel. Vi håber ligeledes, at der ved foredragene vil være rig mulighed for at udbygge relationer og udveksle idéer - særligt i forhold til vores samarbejdspartnere!

Det næste foredrag løber af stablen d. 25. november kl. 15.00, når TV2s politiske redaktør Henrik Qvortrup kigger forbi Skibbrogade 3 for at holde et spændende foredrag under titlen "Betydningen af det politiske klima for din virksomhed"

Du kan læse mere om alle de resterende foredragsholdere og melde dig til de kommende arrangementer her. Vi håber at se dig til 7 interessante arrangementer.

Kigger du forbi til nogle af vores spændende Foredragsfredage? Vi håber i hvert fald at se dig!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook