70 studerende iværksatte sig igennem weekenden

9. november 2011


I weekenden lagde vi - som tidligere omtalt - lokaler til det første Startup Weekend arrangement i Aalborg arrangeret af Kickstart AAU. Weekenden var en stor succes og de ca. 70 deltagere iværksatte sig igennem en weekend, der ikke bød på meget søvn. TV2 Nord producerede et kort indslag fra arrangementet, der blev sendt i søndags. Fik du det ikke set, så kan det ses her.

Det skortede ikke på idéer i løbet af weekenden - den bedste blev altså


Hovedmålet med weekenden var den overordnede konkurrence, hvor deltagerne - i hold - udviklede idéer og produkter, der potentielt kunne skabe grundlaget for en succesfuld forretning. Det kastede en række spændende, innovative og forskellige resultater af sig. De forskellige idéer blev præsenteret for en jury, der blandt andet bestod af Magnus Kjøller, hvorefter juryen havde til opgave at kåre den bedste idé med størst potentiale.

Gennem hele weekenden blev der arbejdet på højtryk i de mange grupper!


Vinderen blev "BoligStorm", der var et koncept til at styre og drive udlejningsejendomme på en smartere, billigere og nemmere måde! Holdet bag idéen blev belønnet med 10.000 kr. til videreudvikling af idéen. Fra CM Network A/S skal der lyde et stort held og lykke til dem og alle de andre deltagere. Vi er utroligt glade for at have støttet op om dette projekt, der sætter fokus på glæden og mulighederne ved, samt vigtigheden af iværksætteri.

Mange flere billeder fra weekenden kan ses på Kickstart AAUs Facebook-side her.

Vi var utroligt glade for at lægge lokaler til arrangementet!

Fotos: Neffi Photography - www.facebook.com/neffiphotography 


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook