Interessant foredrag ved Henrik Qvortrup

28. november 2011


I fredags var dagen endeligt nået, hvor vi kunne byde indenfor til den første rendyrkede Foredragsfredag. TV2 Nyhedernes politiske redakør Henrik Qvortrup var i centrum på scenen, hvor han holdte et veloplagt og interessant foredrag med dansk politik som det primære fokuspunkt. Han havde mange spændende betragtninger omkring det nyligt overståede folketingsvalg, ligesom han desuden tilføjede en lang række personlige anekdoter fra en lang karriere på Christiansborgs gange. I den sammenhæng var det særligt interessant at få et direkte indblik i livet som spindoktor for daværende statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Foredraget blev krydret med et par røverhistorier af den mere underholdende slags. Noget man naturligvis også ville forvente med tanke på Qvortrups fortid som - ofte forhadt - chefredaktør på Se og Hør. Sidst men ikke mindst gav foredraget et godt indblik i de virkemidler, der bruges af såvel politikere som medier, når man ønsker at nå særlige mål eller komme ud med et specifikt budskab.

Vi var glade for at se så mange fremmødte til det spændende foredrag!

Vi vil gerne sige tak til alle de fremmødte - vi var utroligt glade for at se så mange af jer. Vi håber, at I nød foredraget og samtidig gjorde brug af muligheden for at få netværket under lidt mere afslappede og anderledes forhold. Allerede fredag den 13. januar 2012 inviterer vi indenfor til næste Foredragsfredag, når journalist og kommunikationsrådgiver Jens Gaardbo er på plakaten. Han vil holde et spændende foredrag om kommunikation og omdømme - emner, der åbenlyst er relevante for os alle. Du kan - allerede nu - tilmelde dig foredraget her.

Tilmeldingen er også allerede åben til de resterende Foredragsfredage, hvor du blandt andet kan høre Chris MacDonald, Mads Christensen og Jan Gintberg.

Henrik Qvortrup talte i en lille halvanden time - blandt andet om arbejdet for Anders Fogh Rasmussen.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook