6000 vindere, præmier for 500.000 kr. - er du klar?

29. november 2011


Julen er lige om hjørnet, og i år er vi klar til at præsentere vores mest ambitiøse juleprojekt til dato: Julequizzen!

Facts om Julequizzen:

  • Mere end 6.000 vindere i løbet af december
  • Der er præmier for 500.000 kr.
  • 24 spørgsmål - deltag hver dag
  • 100 % spamfri

De sidste par år har vi kørt en stor og succesfuld julekalender på PointShop, men i år tager vi altså skridtet videre med julequizzen, der bliver tilgængelig på PointShop, PointBlog samt alle tænkelige platforme. Som webmaster kan du nemlig integrere Julequizzen som en del af dit eget website via iframe!

Det er netop denne mulighed, som vi har enorme forventninger til, da enhver webmaster i realiteten kan udbyde Julequizzen som "sin egen" og dermed benytte den som et ekstra juletiltag over for sine brugere. Vi tror, at dette vil sikre en langt bedre konvertering for den pågældende webmaster. Julequizzen er produceret uden store logoer eller virksomhedsspecifikke designelementer, så den bedst muligt vil fremstå som en naturlig del af enhver side.

Foruden muligheden for direkte integration på eget website, så vil der naturligvis også være mulighed for at køre den ud gennem de fleste store affiliate netværk i hele Europa. 

Vi er sikre på, at julen bliver ekstra sød med Julequizzen. Er du klar til at køre den ud fra d. 1. december? Se nedenstående video for yderligere information samt et par previews af quizzens udseende og flow.(Video in English here)


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook