Lær at skabe relationer til dine kunder

5. januar 2012


Næste fredag åbner vi dørene for endnu en spændende og meget aktuel Foredragsfredag, når nyhedsvært på TV2 News Jens Gaardbo er på scenen med et foredrag under titlen "Skab et indtryk - hold på kunden". Med en fortid som Kommunikationschef for Lundbeck og 7 år som selvstændig i kommunikationsbranchen må han siges at have et godt udganspunkt for at tale om netop dette emne.

Jens har selv foreslået emnet, da han hørte om selve konceptet med vores Foredragsfredage, og at publikum hovedsageligt ville være fra erhvervslivet. Som han selv siger, så vil det være relevant at tale om omdømme og gennemslagskraft hos kunden, "fordi det netop i krisetider er vigtigt at skabe loyale kunder, medmindre man vil kæmpe hver dag på gemen priskonkurrence"

Vi glæder os meget til at høre det spændende foredrag, og vi håber at se dig, når Jens går på scenen fredag d. 13. januar kl. 15.00. Så vi har et nogenlunde overbllik over, hvor mange vi bliver, så må du meget gerne tilmelde dig foredraget her - det er naturligvis helt gratis!

Journalist Jens Gaardbo er næste foredragsholder til vores Foredragsfredage - 13. januar kl. 15.00


Husk også, at DU kan være med til at bestemme, hvem der skal være årets sidste foredragsholder!
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook