Inspirerende foredrag ved Jens Gaardbo

16. januar 2012


I fredags løb den første af i alt seks spændende Foredragsfredage i 2012 af stablen. Studievært på TV2 News Jens Gaardbo sørgede for, at det blev en positiv start på året med et foredrag, der både inspirerede, underholdte og begavede. Nok er han mest kendt fra sine perioder som nyhedsoplæser på TV2 Nyhederne, men det var hans fortid som Kommunikationschef hos Lundbeck og selvstændig kommunikationskonsulent, der lyste igennem i foredraget.

Med fokus på, hvordan man med sin kommunikation kommer sikkert gennem krisen, fik han leveret et indblik i hvilke tendendenser, der tegner sig på markedet. Af særlige tendenser brugte han meget tid på opbygningen af et loyalt forhold mellem dig som sælger og dine kunder. Dette gøres ved at have mere fokus på "din fortælling" og dine kunder frem for at køre benhård priskonkurrence og fokusere på dig selv. Alt dette ledte til hovedpointen: "Omdømmet - den perfekte markedsføring i krisetider"

Jens Gaardbo underholdte og inspirerede i løbet af de 60 minutter han talte.

Der var mødt rigtigt mange frem til foredraget, og vi vil gerne sige tusind tak for fremmødet til jer alle. Vi håber, at I fandt foredraget lige så interessant, som vi gjorde, samt I benyttede lejligheden til at netværke med andre fra branchen og Aalborgs erhvervsliv.

Allerede nu kan du tilmelde dig næste Foredragsfredag, der finder sted fredag d. 9. marts kl. 15.00, hvor livsstilsekspert Chris MacDonald er på programmet. Foredraget er allerede meget populært med mere end 50 tilmeldte - vi vil derfor opfordre dig til at tilmelde dig med det samme, så du er sikker på en plads. Tilmeldingen sker her

Senere på året kan du høre Christina Hembo, Mads Christensen, Jan Pytlick og en endnu ikke offentliggjort foredragsholder.

Ca. 70-80 gæster var mødt op for at høre Jens Gaardbo!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook