Vi søger nye medarbejdere

17. januar 2012


2011 bød på 18 nyansættelser, og nu er vi klar til at starte 2012 på samme måde, idet vi søger en række nye medarbejdere på tværs af selskaberne.

Det nyeste selskab i Point-universet, PointTrade A/S, søger en dygtig Forretningsudvikler til at fortsætte udviklingen af konceptet og indgå i det daglige team med en daglig leder og to ASP.NET programmører. PointTrade lanceres planmæssigt til februar, men dermed stopper opgaverne ikke - tværtimod... Derfor søges forretningsudvikleren til ansættelse hurtigst muligt!

PointBlog A/S står ligeledes over for et interessant 2012, hvor der blandt andet skal udvides til nye lande! Da tiden er knap - især hos vores nuværende udvikler - søger vi en erfaren og kompetent .NET programmør. Her vil du få stort ansvar i forbindelse med den geografiske ekspansion og andre udfordringer - naturligvis i tæt samarbejde med vores nuværende udvikler. Sidste frist for ansøgning til denne stilling er 1. februar.

Til ansættelse i CM Network A/S søger vi en erfaren, professionel og velkvalificeret CFO, da vi efterhånden har en meget stor og kompliceret økonomiafdeling, der p.t. kun består af to medarbejdere. I denne stilling vil du få ansvaret for denne afdeling samt økonomien i hele virksomheden. Derfor stiller vi store krav til dig og din erfaring - til gengæld tilbyder vi en moderne og dynamisk arbejdsplads! Ansøgningsfrist er allerede på fredag d. 20. januar!

Sidst men ikke mindst har vores store vækst i 2011 - særligt på medlemsfronten - naturligvis også medført mere skriftlig support. Vi søger derfor yderligere supportmedarbejdere, så vi fortsat kan yde optimal service over for vores kunder og medlemmer. Helt konkret søger vi deltidsansatte, der har erfaring med kundekontakt og foruden dansk/engelsk er skriftligt velformuleret på finsk, fransk, hollandsk, italiensk, spansk eller tysk!

Som det fremgår, så er der masser af spændende udfordringer forude - vi glæder os til at byde de nye medarbejdere inden for! Husk, at du altid kan følge med i, hvilke ledige stillinger, vi har, på cmnetwork.dk/job.

Vi glæder os til at byde de nye kollegaer velkommen!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook