Ny ansat: Mia Foldager

28. februar 2012


PointTrade A/S er blevet en ansat rigere, idet Mia Foldager pr. 21. februar er ansat som studiemedarbejder. Hun vil indgå i de daglige rutiner i PointTrade - dog med hovedsageligt fokus på sociale medier samt idéudvikling og research. Hun har tidligere varetaget lignende opgave på freelance-basis for CM Network A/S.

Mia, 24 år, bor i Aalborg og studerer Medieret Kommunikation på Aalborg Universitet, hvor hun er i sit 10. semester på kandidatuddannelsen og dermed er ved at skrive sit speciale. Foruden de åbenlyse evner og erfaringer fra uddannelsen, så tager hun også erfaring fra et praktikophold i reklamebranchen med til PointTrade.

Vi er glade for at have Mia med på holdet bag PointTrade, der blev lanceret i Danmark d. 1. februar og står foran et travlt og spændende 2012 med lancering i resten af vores lande d. 1. marts.

Mia kan kontaktes på mif@cmnetwork.dk.

Mia Foldager er ansat som studiemedarbejder i PointTrade A/S med særligt fokus på sociale medier


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Vi er altid til at få fat på. Har du noget på hjertet eller mener du, vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så hold dig ikke tilbage, men giv os et kald eller send en e-mail...


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook