Handelsskoleklasse på virksomhedsbesøg

29. februar 2012


Vi arbejder altid for at hjælpe det nordjyske erhvervsliv og særligt unge iværksættere. Tidligere har vi lagt lokaler til Kickstart AAU, der afholdte Startup Weekend med 70 deltagere, ligesom vi igennem tiderne har haft en lang række praktikanter tilknyttet vores virksomheder. I denne ånd bød vi i dag velkommen til en engageret klasse fra Frederikshavn Handelsskole, der tilbragte et par timer sammen med Magnus Kjøller og Thomas Thomsen fra konXion.

Magnus og Thomas fortalte hver om deres historier som iværksættere...

Såvel Magnus som Thomas gav de unge studerende et indblik i livet som iværksætter og ikke mindst, hvordan man skaber en moderne og konkurrencedygtig virksomhed. Med vores Point-univers og konXions store fokus på sociale medier havde det elevernes interesse fra første minut til sidste, og der blev stillet en række interessante spørgsmål undervejs. Dette var forhåbentligt med til at gøre formiddagen til en interessant og ikke mindst lærerig oplevelse for eleverne.

Det var forhåbentligt en god formiddag for eleverne, der fik rig lejlighed til at stille spørgsmål

Vi er glade for at være i stand til at hjælpe og byde velkommen til et arrangement som dette. Aalborg er et af Danmarks vækstcentre, og hvis det billede skal fortsætte i fremtiden, så har vi som aktiv aktør et ansvar - et ansvar for at holde den nordjyske iværksætterlyst ved lige!

Er du interesseret i praktikophold eller måske et virksomhedbesøg? Kontakt Business Developer Rasmus Svenstrup på ras@cmnetwork.dk

Vi er altid glade for at kunne inspirere unge og spirende iværksættere med vores historie.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook